Redacció El tot Mataró
Victòria del CH Mataró en un feu “prohibit” des del segle passat
L’equip d’Albert Larrea guanya a Manlleu, on havia perdut en les sis últimes visites i no hi guanyava des de feia 23 anys

L’equip del Club Hoquei Mataró havia fet una bona estrena a casa en l’OK Lliga Plata, sense poder-la completar amb un triomf davant el Taradell. Però en la segona jornada ha donat la campanada, guanyant en una pista complicada, que tradicionalment no se li ha donat mai massa bé, com és la del Manlleu. El dissabte a la tarda l’equip mataroní en va sortir triomfador de forma molt convincent.

L’equip mataroní va dominar de forma absoluta la primera part i va arribar al descans amb un avantatge de 0-3, amb dos golassos de Cantero i Lladó i un altre de penal del mateix Lladó. L’equip local és molt jove i va jugar amb molta intensitat i amb moltes ganes, però se’ls va saber controlar molt bé.

A la represa, com es podia esperar, l’equip osonenc va sortir “a mossegar” endurint molt el partit, embrutant el partit, provocant faltes i protestant-ho tot. Com a mostra dir que va haver-hi 37 faltes, quan en el partit anterior contra el Taradell n’hi havia hagut 15.

Els de Larrea van defensar bé, però el Manlleu va semblar que podria aconseguir el seu objectiu de remuntada, ja que va reduir fins al 2-3. Pau Palacín de falta directa, quan faltaven 7 minuts, va fer el gol que va tornar a obrir el marcador, i en els minuts finals Sergi Grané va estar molt bé sota pals aturant els xuts, amb els quals l’equip local tenia el principal recurs. I els tres punts van venir cap a Mataró…

En aquesta pista osonenca l’equip mataroní havia perdut en les seves sis últimes visites. De fet no s’hi guanyava des de la temporada 1994-95, perquè després va haver-hi un llarg període de temps en què els dos equips no es van enfrontar, fins la temporada 2011-12. Des d’aleshores s’hi havia perdut sempre, inclosa una en OK Lliga.

Missatge d’Albert Larrea al Front Mataroní:
“Moltes gràcies, front! Ahir els jugadors van fer un gran esforç per aconseguir tirar endavant un partit en una pista on feia 5 anys que no hi guanyàvem (de fet, com es pot llegir a la crònica, són molts més…) i ho vam aconseguir gràcies al vostre suport incondicional. Vau estar immensos!!! Ens vau donar ales des que vam entrar a la pista. Sou el Millor grup d’animació de tot l’hoquei estatal sense cap mena de dubte! Us agraïm de tot cor aquest suport, i junts intentarem que gaudim molt tots plegats aquesta temporada. Seguiu que això no ha fet més que començar.