Entrevistem a Albert Bou com a tècnic que conduirà al Fem U17 des del dia 13 fins al dia 16 a l’European U17 Cup que a l’edició de 2018 ret homenatge a Quima Jimeno i que es jugarà a les instal·lacions del Cerdanyola Club.

El CH Mataró tindrà l’honor de poder disputar aquest competició per 4a vegada de forma consecutiva, havent tingut el privilegi d’haver aconseguit la Copa en dues ocasions, els anys 2015 i 2016 i quarta posició l’any 2017.

BOU_web

Albert, aquesta és la 4a edició que el CH Mataró disputarà aquesta competició, com l’afronteu? Com arriba l’equip a aquest campionat?

Afrontem aquest campionat com tots els anteriors, amb l’objectiu de competir de la millor manera possible per tenir opcions a tornar-lo a guanyar.  L’equip crec que arriba en bon moment de joc i mentalment fort. Com sempre hem fet, anirem partit a partit, amb humilitat i treball.

  • Què significa per aquest equip jugar una competició europea com aquesta? 

Bé, la veritat es que com he dit en altres ocasions, de vegades no som conscients del tot del tot del que el femení està assolint i arribar a aquestes finals és un premi a la gran feina feta durant anys i el gran talent d’aquesta generació de jugadores que tenim.

La temporada passada vàrem aconseguir guanyar el Campionat de Catalunya i d’Espanya i tot el que puguem sumar serà benvingut, però aquestes dues copes ens omplen d’orgull, ja que són l’èxit de tota una llarga temporada de treball contra grandíssims equips de Catalunya i també de la resta de l’estat. També va significar tancar un cicle de moltes jugadores del Fem-16 per la porta gran.

  • Com heu compaginat la preparació del campionat tenint també en el calendari la competició regular?

No es fàcil poder-ho preparar com voldries, a qualsevol entrenador li agradaria poder preparar un campionat d’Europa durant 3- 4 setmanes i més si les jugadores que el formen estan competint a diferents categories i no sempre juntes,  però la competició regular no t’ho permet, i  per tant haurem pogut fer 3-4 entrenaments específics per treballar tàcticament alguns aspectes importants.

  • Ha hagut canvis importants respecte l’equip que van disputar els Campionat de Catalunya i Espanya 2017? 

Si, l’equip té la baixa de l’Aina Florenza , Julia Baldrich i Aleia Paituvi . Evidentment son baixes molts importants però no es pot mirar enrere i amb l’equip actual treballarem per competir amb garanties cada partit i poder lluitar pel campionat.

  • Com són els rivals de la competició? 

Als equips rivals de la competició els coneixem, tot i que alguns també han tingut modificacions en els seus equips igual que nosaltres, depenent de l’edat d’algunes jugadores que ja no podran jugar. Al campionat trobarem equips que juguen un hoquei diferent, cadascun amb el seu estil i plantejament de joc, i això fa que t’hagis d’adaptar a cada partit molt ràpidament. És un dels reptes de la competició.

  • Així doncs, quins creus que poden ser elements determinants?

Tenim clar que el Cerdanyola CH juga a casa, i això sempre és un plus més de motivació i et fa ser més fort. D’altra banda tenim el Telecable HC  de Xixón fa un hoquei molt directe, ràpid i sense especulacions. Altres equips com l’Eagle Team alemany o el portuguès Stuart HCM són equips molts forts físicament, igualment el Swiss Future i el Pink Revolution Progetto 2020 ens poden fer defensa zonal difícils de trencar.

De totes formes, crec que el un dels punts determinants del campionat serà la part psicològica i saber plantejar i llegir bé els partits, i més tenint en compte que juguem parts de 15 minuts, i això t’obliga a jugar el teu plantejament de joc amb un temps de reacció mínim. És un element singular de la competició que exigirà màxima concentració i exigeix molt a les jugadores psicològicament.

També serà determinant pensar només en el proper partit i aïllar-se de la pressió que significa un campionat, ja que per guanyar-lo dependrà de molts factors, i és possible que inclòs el gol-average.  En definitiva, un apassionant repte per tots els equips i jugadores participants i que tenim la sort de poder viure un esdeveniment com aquest.

47682547_2003722369707899_8663024378348306432_n

  • Molta sort Albert i molta sort a tot l’equip.

Moltes gracies, i deixeu-me esperonar la graderia i dir que ja que tenim el privilegi de jugar prop de casa, convidem a tota l’afició a fer-nos costat i a gaudir de la competició. Les altres dues copes les vam aixecar lluny de casa i seria fantàstic poder aixecar-la novament davant l’afició del nostre club.PatinemTambé agrair el suport i col·laboració dels professionals de la botiga especialista en Hoquei “Patinem” d’Arenys de Munt, que ens acompanyen i ofereixen suport tècnic durant tota la temporada.

La competició es podrà seguir des del següent link.Cers Rink Hockey TV

Informació de la competició, graella partits i resultats a: Tournament Under 17 Famale WS Europe