Avui serà un gran dia !!!!

Avui diumenge 23 de desembre de 2018 celebrem  el 1er Memorial  Irene Llobet amb la organització del “Nadal sobre rodes”.

Memorial
Una combinació singular que ens porta de nou el format Joan Petit a la nostra pista, amb 8 equips d’Escola i Iniciació. A les 14.15h ompliran la nostra pista amb els seus partidets.  Què us hem de dir del Joan Petit….

Seguidament, dos d’aquells partits que es quedaran a la memòria. A les 16 i 18h respectivament, les seleccions catalanes absolutes masculina i femenina contra les respectives de Xile. motiva no?

Tot plegat, una festa benèfica que destinarà  tota la recaptació a la Fundació Joan Petit nens amb càncer. 

Una festa benèfica que farà que, jugadors, jugadores, àrbitres, personalitats convidades,  públic, organització i tothom que participi,  contribuirà a aquesta causa adquirint una entrada per import de 5€ (3€ per nens -12 anys).

Us donarem la benvinguda i agrairem Demà serà un gran dia al Jaume Parera, demà serà una festa de l’hoquei patins i el primer de molts Memorials Irene Llobet que volem celebrar en record dels valors i il·lusions que ella ens va ensenyar a tenir en aquest club.

Som-hiiiii !!!!!