En declaracions a M1tv l’entrenador del Medicare System Mataró, Oriol Feliu, valorava la derrota davant el Palau al Jaume Parera a la quarta jornada de l’OK Lliga.

Feliu reconeix que “era un partit molt complicat contra el vigent campió de lliga, però la veritat és que l’hem treballat molt bé. L’hoquei es així i si la pilota entra és molt difícil. A la primera part n’hem creat prou ocasions però no han entrat i a la segona part n’hem tingut encara més però no ha pogut ser. Avui no era el dia.”

Respecte al dur calendari de principi de temporada opinava que “ens ha tocat el pitjor inici de lliga, perquè veníem de Manlleu, ara Palau, però és que a la següent jornada anem a Vilanova, després ens ve Las Rozas que acaba de pujar i està fent uns resultats molt bons, i després a Voltregà”.

L’Objectiu pel Medicare System Mataró, es complicat, per ha de ser sumar punts com sigui “Són cinc partits de màxima exigència, però la qüestió és seguir treballant, intentar rascar algun punt, i donar-ho tot per anar sumant. L’Inici és el que és i això no ho podem canviar.”