El CH Mataró s’estrenava aquest diumenge a la lliga contra el Lloret a la Selva. Les jugadores entrenades per l’Albert Bou volen tornar a la màxima categoria estatal com més aviat millor i ho van demostrar amb un resultat contundent, en un partit controlat en tot moment. Tot i això l’inici va ser complicat, amb un ritme molt baix a causa de l’inici de temporada, però a poc a poc les groc i negre van apoderar-se del control de l’encontre. Mompart, Florença i un gol en pròpia porta del Lloret feia que el Mataró arribes a la mitja part amb una avantatge considerable.

A la represa les visitants van ampliar la diferència amb un gol de Julia Canal, mentres les locals feien el gol de l’honor amb un tir llunyà que va sorprendre Paula Lladó. El partit va acabar amb les de la Selva fent una zona que va tornar a alentir el joc. No va servir de gaire, ja que el CH Mataró encara va poder fer un gol més, obra de Naranjo. Un 1-5 que és important per agafar confiança en una categoria que no serà gens fàcil.

Bon ambient al vestidor
Albert Bou va destacar en acabar el partit que “l’equip està començant a assimilar com volem jugar” i va afegir que “es important el bon ambient que tenen entre elles, anem totes a una i això és la millor garantia