El CH Mataró ha celebrat aquest cap de setmana la festa de presentació dels equips en diferents categories i el Torneig Jaume Parera, que serveix per donar el tret de sortida a la temporada d’hoquei patins a la capital del Maresme.

chm

Primer partit de pretemporada
Divendres a més, just després de la presentació, el Mis Ibérica Mataró va jugar el primer partit de pretemporada després de dues setmanes de càrrega física. Com a principal al·licient veure les noves incorporacions, Molist, Montero i Mañé, i el retorn del gallec Pablo Fernández. El partit contra el Folgueroles, equip de Primera Nacional Catalana, va estar marcat pel desigual estat físic d’uns i altres. El Mataró tot just a l’inici de la preparació i el Folgueroles a punt de començar la competició. El resultat final va ser d’empat a 5 amb un destacat Jordi Bartrés, autor de 4 gols.

chm4

Un bon torneig per la base del CH Mataró
El Torneig Jaume Parera es presentava amb un total de 18 categories, 10 clubs diferents d’arreu del país i 34 partits, que van fer bullir d’activitat les instal·lacions de Cirera. El CH Mataró es va endur 7 de les 12 copes en joc, en les categories Fem12Fem 16, Aleví B, Prebenjamí B, Benjamí B, Infantil A i Junior. Els altres campions van ser Caldes (Fem14), Tordera (Prebenjamí B), Arenys de Mar (Infantil B), Congrés (Benjamí A) i Vic (Juvenil).

chm3
La Supercopa Catalana s’escapa per poc
El primer equip femení per la seva banda va disputar la Supercopa Catalana contra el Vila Sana, nou equip d’Ok Lliga. El partit, on es van poder veure les cares noves de l’equip entrenat per Albert Bou, va ser molt disputat. El Vila Sana es va avançar al marcador, però les mataronines van empatar al mateix minut de joc. La mitja part va arribar amb aquest resultat. Només començar la segona part el Vila Sana tornava a marcar. Amb el 2-1 al marcador les maresmenques es van llençar a buscar la igualada. A poc per acabar el partit arribava el 3-1, arrodonit amb un gol de falta directa en l’últim minut. Un 4-1 que no reflecteix la dinàmica d’un partit que podia haver caigut de qualsevol banda.