Dura derrota la que va patir el Medicare System Mataró a la seva visita a Sant Hipòlit de Voltregà a mans d’un equip cridat com sempre a lluitar per tot aquesta temporada.
Ni de bon tros va ser el millor dia de les mataronines que no varen poder aturar la sortida amb molta empenta de les osonenques i veien com només amb cinc minuts de joc es posaven per davant al marcador, 1-0. Tot i el gol , el Voltregà no va deixar de prémer l’accelerador i tres minuts més tard tornava a foradar la porteria del Mataró, el gol va ser molt protestat, ja que venia d’una bola alta que picava a l’espatlla d’una defensa mataronina i entrava a la porteria, 2-0. Sense temps a refer-se una nova bola alta que l’àrbitre va empassar-se, permetria al Voltregà fer el tercer i treia al Mataró definitivament del partit. Encara va tenir temps el Voltregà de fer dos gols més abans de la mitja part per posar un contundent 5-0 al descans.
Va millorar el Mataró a la represa, però novament eren les de Sant Hipòlit les que tornaven a veure porteria, 6-0. Poca estona després l’Ona Castellví feia de penal el gol de l’honor per les mataronines. D’aquí al final el Voltregà va arrodonir la seva victòria amb dues dianes més, 8-1.
En resum un Voltregà superior, un Mataró amb coses a treballar i un arbitratge que… millor no comentar.
ÀNIMS NOIES!! CONFIEM I MOLT EN VOSALTRES.