El Mis Ibérica Mataró es presenta aquest divendres a les 21.30h davant l’afició en el torneig Jaume Parera. El primer partit amistós de la segona temporada de l’etapa Quim López, que l’enfrontarà al Folgueroles de la primera catalana. Un encontre que servirà per veure en acció les noves incorporacions dels mataronins.

Montero, Molist i Mañé les cares noves. Pablo Fernandez torna un any després.
A les baixes dels germans Povedano i Guimerà a mitja temporada, s’han afegit les de Serra i Figa. És per això que s’ha reforçat la plantilla amb David Montero i Guillem Molist, jugadors solvents que han de donar profunditat de banqueta i assegurar una rotació de qualitat. Alex Mañé arriba com a segon porter procedent del Cerdanyola per aportar experiència i per últim el gallec Pablo Fernandez torna a la capital del Maresme després d’un any al Maçanet. Tot plegat un bon al·licient per apropar-se al poliesportiu de Cirera a gaudir d’un bon partit d’hoquei patins.

Pablo Fernandez possible baixa per l’estrena
Durant un dels entrenaments de pretemporada Pablo Fernandez va patir una topada involuntària amb un company que li va suposar un bon trau a un pòmul. Va rebre punts de sutura, pel que és probable que es perdi el primer partit de pretemporada.