El Medicare System Mataró es juga molt més que tres punts aquest dimecres al Jaume Parera davant el Gijón. El partit, que serà a una hora poc habitual (17.15h), enfronta al quart i cinquè classificat de la temporada passada i és de vital importància per les jugadores entrenades per l’Oriol Feliu.

Una victòria certificaria la participació a la Copa per part de les mataronines, que actualment ocupen la novena plaça amb 16 punts (recordem que la copa la juguen 8 equips), però amb dos partits menys que Cerdanyola (16 punts) i Las Rozas (19 punts).

La segona raó, és que permetria anar escalant posicions a la lliga, i retallant punts als equips que encara estan a l’abast de les groc i negre (descartant a Voltregà, Manlleu i Palau, que semblen jugar un altre lliga). El Medicare System ve de guanyar a la difícil pista del Bigues, que actualment ocupa la cinquena posició, així que derrotant a les asturianes i la setmana que ve fent el mateix a Terrassa, podria aspirar a com a mínim repetir la fantàstica classificació de la temporada 2014/15.

L’Any passat el Mataró va estar a punt de donar la sorpresa i emportar-se els tres punts del partit disputat al Jaume Parera, però un gol en els últims instants del Gijón ho va impedir.