Dissabte 24 a les 18:45 teníem cita amb el Sant Cugat a casa seva…
…Veníem d’una derrota un pèl dolorosa i teníem ganes de refer-nos ràpid d´aquell mal dia jugant un partit perfecte contra el Sant Cugat. I la veritat es que perfecte no va ser per que hi van haver alguns petits errors, però sota la meva humil opinió (de pare molt novell en això del hoquei), el Mataró va fer un gran partit! Sobretot en la primera part…
Va començar la primera part i ja es va veure des del minut 1 que a Sant Cugat només hi havia un equip, i aquest era el Mataró. Estàvem ordenats en defensa i trenàvem bé les jugades en atac. El Sant Cugat només podia veure-les passar i la pressió sobre la seva porteria era constant. I la veritat es que a més el Mataró estava prou encertat cada cop que disparava a porteria… al final de la primera part l´hemorràgia de gols a favor del Mataró era més que evident… 0-8…
Però en aquestes categories quan comença una altra part comença un altre partit, que s´ha de tornar a guanyar, i al Mataró li va costar un pèl més aquesta segona part. Per començar en una jugada un pèl desgraciada, vàrem rebre un gol en contra que va fer posar el Sant Cugat per davant… d´entrada no semblava important, per que veiem que la tònica era més o menys la mateixa i el Mataró dominava clarament el partit… però ara les ocasions no eren tant clares, i quan s´arribava bé a porteria ,els pals i el porter del Sant Cugat s´encarregaven de defensar aquest gol que havien aconseguit. El Mataró, un pèl més desordenat que en la primera part va trigar bastant en poder compensar aquest desavantatge però finalment va aconseguir imposar-se per 1-2 i endur-se també la segona part i els 3 punts a casa.
Amb la victòria a la butxaca, en la tercera part el Mataró va jugar ja un pèl més tranquil i es va dedicar més a provar jugades treballades en els entrenaments, algunes vegades amb encert i altres no tant…anant a mig gas va aconseguir un parell de gols fàcilment, tot i que un altre cop en una jugada un pèl despistada en la sacada de mig camp el Sant Cugat ens va fer el 1-2 que ja no es mouria més.
Gran victòria doncs per aquest petit gran equip.. Bravo Mataró!!!