Dissabte tarda, amb un sol espectacular,  temperatura agradable i bones vistes al Monseny i partit de tornada del Prebenjami A contra el Sant Celoni.

Un partit amable pels pares i dur per l’entrenador.

El fet de guanyar amb facilitat el primer partit contra Sant Celoni, i la victòria contra el líder la setmana prèvia, es traduïa en relaxament dels nostres i això és va veure només començar el partit. Joc lent i un punt de desconcentració fins que la primera xerrada d’en Sergi aprofitant un temps mort rival, els va despertar una mica arribant dos gols cap al final de la primera part.

La segona part, va tenir un inici més dinàmic i amb més velocitat, bona posició dels nostres i els gols es van anar succeint amb resultat ampli per a nosaltres, tot i que en Sergi suava i es deixava la veu perquè mantinguessin una bona posició a la pista i mantinguessin l’esquema de joc.

Tercera part amb inici singular ja que als 30 segons Sant Celoni obre el marcador, empatant els nostres jugadors abans que es complís el primer minut, però seguint amb el mateix guió del partit, d’oblidar-se l’esquema de joc i obligar a en Sergi a continuar deixant – se la gola des de la banqueta. El segon gol del Sant Celoni va fer veure que realment estàvem relaxant les  marques i la defensa, i novament, després de la xerrada per un temps mort demanat per part contrària va arriba l’empat.

Per la seva banda, bon paper de la Queralt i Martí a la porteria. Són ells els que més van suar i patir les erades de defensa

3 punts més a la lliga i en Sergi sense veu per afonia. Així que els tres punts són mèrit teu Sergi !!!!

La setmana vinent més……

image