Aquesta setmana l´iniciació A no tenia partit de lliga, però no teníem ganes de descansar… ens queda un llarg camí ple de coses per aprendre i aquest camí tot just acaba de començar…

Així doncs, la nostra super-delegada es va posar a treballar per buscar un amistós que ens pogués servir de bon entrenament… i va trobar el millor! Un partit contra el prebenjamí B del Manlleu, una categoria i un any per sobre nostre.

Segons el nostre entrenador, un partit perfecte per treballar esquemes i treballs defensius, doncs la seva superioritat sobre el paper feia preveure un partit sobretot defensiu… tocaria patir i aprendre…sobretot aprendre…

I així va ser…però amb matisos… el Mataró va patir, és cert… en molts moments es va notar aquest punt més de velocitat, força i tècnica que et dóna el fet de ser un any més gran i portar un any més entrenant…

…però no és menys cert que el Manlleu, tot i dominar, no ho va tenir tant fàcil com s’hagués pensat per doblegar el Mataró, que en molts moments va plantar cara, i molta, ajudant-se moltíssim en treballs defensius per aturar les escomeses del Manlleu… i on no arribaven els jugadors hi arribava en Pau Sanz, el nostre porter, que va donar un autèntic recital de parades de tota mena i des de totes les posicions…l´estrella del partit, sens dubte!

En la primera part amb els nostres lluitant com a lleons, i sortint al contraatac cada vegada que podien, la cosa es va decidir cap al final quan el nostres van tenir una estona menys encertada i el Manlleu va aprofitar per rematar la part amb 2 o 3 gols gairebé seguits, la qual cosa va fer estèril el gol que amb molt d’esforç havia aconseguit l’Iu Nieto.

La segona part va ser la més ajustada, El Mataró va pitjar l´accelerador tot el que podia i es va plantar de tu a tu durant tota la part. El Manlleu no podia travessar el sistema defensiu del Mataró, i aquest aprofitava cada cop que podia per trenar algun contraatac. Fruit d´això va arribar el Gol d’en Jan Jurado que deixava un 1-1 al marcador. No va ser fins al final de la segona part que el Manlleu va marcar el 1-2 i es va endur el gat a l´aigua, no sense esforç.

La tercera part, potser es la que va tenir més alts i baixos, degut potser per una banda al cansament dels nostres i al relaxament del Manlleu, hi havia moments de tot… moments on el Mataró semblava que plantava cara, i moments en els que el Manlleu dominava clarament.

Derrota final doncs, però amb molt molt bon regust de boca…aquest equip es capaç de plantar cara a un equip més gran que ell!! Ara a seguir treballant que la setmana que bé tenim partit de lliga important contra el Vilassar i de ben segur que aquest entrenament ens haurà anat de primera. Felicitats equip!!

[gdlr_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=HP5PybyNGmU” ]

IMG_6376

El Nostre Porter Pau Sanz, Va tenir molta feina….

 

IMG_6377

El nostres van lluitar com a lleons…