El Mis Ibérica Mataró va aconseguir el passat dissabte la segona victòria consecutiva i és col·loca a dos punts de les posicions d’ascens i a tres del proper rival, el Vilanova, que és segon a la classificació, només per darrere del Palafrugell, líder destacat de la competició.

Els mataronins es van fer amb els tres punts davant del Raspeig, a Alacant, en un partit còmode, dominat de principi a fi. La primera meitat va deixar les coses clares, amb un 0-4 contundent, amb gols de Florenza, Bartrés i Povedano per partida doble. A la segona part els locals van intentar la remuntada, però els va ser impossible. Bornado va retallar distancies, però un altre cop Florenza i Povedano van posar terra de per mig. Ruano va maquillar el resultat en els últims minuts situant el 2-6 al marcador.

Presentació dels equips del C.H Mataró

El Club Hoquei Mataró fará la presentació de tots els seus equips al Jaume Parera divendres a la tarda. Durant la presentació es faran les fotos oficials, es comptarà amb un speaker i música. Després, un convinat del femení i el masculí jugaran un partit d’exibició.

Dissabte un partit important

La ratxa positiva del Mis Ibérica s’ha de veure refermada aquest dissabte davant el Vilanova, un resultat positiu dels homes de Quim López faria pujar i molt les possibilitats d’ascens, i continuar l’escalada a les primeres places de la classificació.