Redacció Capgrós.com

Els d’Albert Larrea guanyen 3-2 al Palafrugell.

El CH Mataró va aconseguir el dissabte passat la segona victòria de la temporada, primera a casa. Un resultat de 3-2 davant el Palafrugell que confirma les bones sensacions de l’equip en aquest inici: és un dels dos conjunts que ho ha guanyat tot i es troba segon a la classificació a dos punts del primer. Els mataronins, a més, han sumat davant rivals d’entitat.

El partit va tenir dues parts ben diferenciades. La primera, amb diverses faltes, ocasions fallades i porteries que no es movien. Els dos conjunts van intentar-ho, però l’empat sense gols es va mantenir fins el descans.

A la represa el matx va ser molt més mogut. Els de la capital del Maresme es van avançar amb un gol de Palacín, però ni un minut tardaria Aldrich en empatar el matx. Les llaunes estaven obertes i els dos equips van començar a tenir més perill. El Mataró va tornar a avançar-se, de nou gràcies a Palacín, però els visitants tornaven a empatar poc després. Aquí, el porter Sergi Grané es va créixer i va evitar el tercer gol del Palafrugell en diverses ocasions. Seria Palacín, amb un hat trick i a quatre minuts pel final, qui aconseguia fer el 3-2. El resultat seria definitiu.

Derrota a la Nacional Catalana femenina

Les noies d’Albert Bou no van poder sumar una nova victòria a la Nacional Catalana femenina, i van acabar claudicant davant l’Alpicat. El partit no era gens fàcil, ja que les lleidatanes lluitaven per aconseguir el primer lloc. La derrota per 3-0 així ho va consumar per les locals, mentre que les mataronines es mantenen a la zona baixa.