El passat dissabte, el Medicare System Mataró visitava el pavelló de “Les Casernes” per afrontar-se al Club Patí Vilanova en partit corresponent a la cinquena jornada de l’Ok Lliga femenina. Després de dues derrotes consecutives a mans de dos dels favorits, les mataronines tornaven a tenir una revàlida davant d’un Vilanova que probablement és un dels equips que més s’ha reforçat enguany.

El partit començava amb cert nerviosisme i moltes imprecisions a les passades per part de tots dos equips, però quan només s’havien disputat dos minuts i després de controlar la bola amb el cos, Laia Castro aprofitava un embolic a l’àrea mataronina per batre la porteria defensada per l’Ariadna Escalas. Tot i les protestes de les jugadores mataronines l’1-0 pujava al marcador.

Després d’encaixar el cop, les jugadores dirigides per l’Oriol Feliu, no varen trigar a reaccionar i tot imprimint un ritme més alt al joc van passar a controlar el partit. Fruit d’aquest control, al cap de nou minuts, la Carla Fontdeglòria aconseguiria l’empat en una jugada d’oportunisme, 1-1.

Quan només quedaven tres minuts per la mitja part, una pèrdua de bola a mitja pista, era aprofitada per l’internacional Yolanda Font per tornar a posar en avantatge al seu equip, 2-1. Amb l’afició local encara celebrant el gol i uns segons després de fer la sacada de centre, l’Ona Castellví engaltava una canonada pràcticament des de mitja pista que es colava per l’escaire i feia emmudir de sobte el pavelló de Les Casernes. Amb el 2-2 s’arribava a la mitja part.

Al cap de dos minuts de la represa, era el Mataró qui mitjançant la seva capitana Xantal Piqué s’avançava al marcador, 2-3. Veient-se per sota al marcador, el Vilanova va començar a pressionar de valent fins que a vuit minuts pel final, Laura Vall aprofitava un refús de la portera visitant per tornar a posar l’empat al marcador, 3-3.

D’aquí al final se succeïren les ocasions i les faltes per ambdues bandes, fins que a un minut del final l’àrbitre xiulava una incomprensible falta que era la desena del Mataró i donava al Vilanova l’oportunitat d’endur-se el partit, però una aturada espectacular d’Ariadna Escalas al llançament de Laia Castro ho impedia i permetia al Mataró sumar un punt a la sempre complicada pista del Patí Vilanova.