Passat un tram important de competició, i després del Fixatge de Ricardo Valverde, parlem amb l’entrenador del Mis Ibérica Mataró, Joan Carles Vadillo sobre l’actualitat del primer equip masculí.

Quina valoració fas de la incorporació de Ricardo Valverde?
Bàsicament en Ricardo presenta un perfil de golejador. Té facilitat per marcar i també en la creació de joc. Crec que en aquestes dues facetes ens pot ajudar molt. Però també hem de ser conscients que aquest tipus de jugadors presenten contra indicacions en el joc sobre les quals haurem de treballar per minimitzar-les i beneficiar-nos de les bones qualitats ofensives que presenta.
El que intentarem és que s’adapti el més aviat al nostre joc, un aspecte en el qual l’experiència ens diu que la gent que ve a Mataró necessita un cert temps.

Com evoluciona la lesió de Bartrés?
La lesió d’en Jordi sembla que està més a prop de l’alta definitiva. Però tot i això no crec que torni en aquests tres partits que ens queden de la primera volta. El que hem valorat per sobre de tot és la salut del jugador per davant de forçar abans d’hora.

De quina manera afronta l’equip l’important derby contra l’Arenys de munt?
Som conscients de la dificultat d’un rival com l’Arenys que està a la part alta de la taula. Nosaltres ja des del dia del Sant Feliu hem tingut una millora en el jóc. Ara estem més equilibrats en diversos aspectes però la nostra situació és la que és. En Bartrés no hi serà segur i amb tota probabilitat en Pove tampoc. En aquesta situació intentarem competir com sempre, al màxim de les nostres possibilitats.