El Medicare System Mataró enfrontava el repte davant el C.H. Cerdanyola d’encadenar dues victòries seguides en aquest complicat inici de lliga i ho va fer oferint la millor versió de l’equip vista aquesta temporada.Les noies dirigides per l’Oriol Feliu a la banqueta van mostrar-se molt sòlides en defensa, concedint molt poques opcions a l’equip rival i en atac generant constants opcions de perill cada cop que s’apropaven a porteria. Tot i aquest domini, l’empat a zero no es va moure del marcador fins ben entrada la segona part. Quedaven poc més de sis minuts quan l’àrbitre va xiular la desena falta d’equip al Cerdanyola i la conseqüent falta directa. La Carla Fontdeglòria s’encarregava de llançar-la i després d’asseure la portera a terra, amb un ganxo llarguiiiiiiíssim  feia entrar la bola a la porteria. Amb 0-1 al marcador, a dues faltes de la directa i amb sis minuts encara per davant caldria filar molt prim, però només un minut més tard l’Ona Castellví marxava de la seva defensora, entrava dins l’àrea i clavava la bola a l’escaire fent el 0-2. Encara al darrer minut, el Cerdanyola després de la desena falta mataronina, va disposar d’una falta directa que per arrodonir la festa l’Èrika Arellano s’encarregava d’aturar. Toc de botzina i el tres punts cap a Mataró.

Ara, cal rematar la feina la propera jornada a casa davant l’Alcorcón i així poder marxar de vacances de nadal amb els deures fets. BONA FEINA EQUIP!!