Partit molt igualat i entretingut el que van jugar al Jaume Parera el Medicare System Mataró i el C.P Las Rozas corresponent a la sisena jornada de l’Ok LLiga femenina. Les madrilenyes es presentaven a Mataró, després d’un sorprenent i meritori inici de temporada que les ha portat fins a la zona tranquil·la de la classificació. Per la seva banda, les mataronines, necessitaven donar continuïtat a les bones sensacions transmeses al darrer partit a Vilanova. Després d’un respectuós minut de silenci en memòria de les víctimes dels atemptats a Paris arrancava el partit.I ho feia, amb un Mataró endollat i amb ganes d’imposar un ritme alt de joc des d’un bon inici i amb un conjunt madrileny ben plantat a la pista. Les noies d’en Feliu, buscaven la porteria amb insistència, però unes vegades la portera i d’altres els pals li negaven el gol. Per contra, si va trobar premi el C.P Las Rozas en culminar Ana Asensi una ràpida contra a 3 minuts per la mitja part. 0-1. El gol lluny d’ensorrar a les mataronines les va esperonar més i a cop de geni només dos minuts més tard la Xantal empatava el partit. Encara abans del descans i amb el rellotge a zero l’Ona va tenir al seu estic l’opció de posar per davant el Mataró, però el seu llançament de penal no va trobar porteria. 1 a 1 i al vestidor.
Semblava que la segona part començava igual que la primera, fins que dos minuts després de la represa, una jugada embolicada dins l’àrea madrilenya la resolia la Marta fent capgirar el marcador i posant a les seves amb avantatge per primer cop al partit.
El Medicare System dominava el partit, però no s’hi val a badar i una innocent pèrdua de bola a mitja pista es transformava en una nova contra que l’equip de Las Rozas s’encarregaria d’aprofitar un cop més. Catalina Andrea feia el 2-2. A deu minuts pel final una ràpida combinació del conjunt mataroní la rematava de primeres la petita de les Fontdeglòria per marcar el 3-2 i fer esclatar d’alegria al sempre fidel i en aquest partit exiliat, FRONT MATARONÍ.

Els darrers minuts, amb tots dos equips a 9 faltes i al límit de la falta directa van estar d’allò més intensos, amb un C.P Las Rozas intentant pressionar per tota la pista i un Mataró que amb molt de cap eixamplava la pista i jugava possessions llargues fent córrer les madrilenyes de manera estèril darrere la bola. Sonava la botzina i els tres punts es quedaven, de manera més que merescuda, al Jaume Parera.