Aquest dissabte no és una jornada qualsevol, serà l’últim cap de setmana d’hoquei patins de màxim nivell al Jaume Parera amb el concurs del Medicare System (17.30h) i el Mis Ibérica (20h). És per això que el club i el Front Mataroní han organitzat una sèrie d’accions per animar a tothom a sumar-se a la festa i omplir el poliesportiu de Cirera. Així doncs a l’inici del primer partit es repartiran aplaudidors inflables de color groc, a més se sortejarà una samarreta signada i entrades per la discoteca Cocoa, patrocinador del club, entre tots els assistents. A la mitja part dels encontres els nens de l’escola sortiran a la pista a jugar un partit d’exhibició. Per la seva banda el front mataroní sortejarà un pernil entre els socis del grup d’animació que estiguin a les graderies del pavelló, regalarà clauers als amics dels socis que vinguin a veure els partits i organitzarà un pica pica amb música entre partit i partit, a l’esplanada del costat del Jaume Parera.

El Medicare System juga tota una final

Només val la victòria, qualsevol altre resultat seria fatal per aconseguir l’objectiu de mantenir-se una temporada més a la màxima categoria de l’hoquei estatal, és per aixó que tota ajuda serà poca per les jugadores entrenades per l’Albert Larrea. Davant tindran a un Rivas que ocupa la penúltima posició a la classificació amb un punt menys que les mataronines, i que afrontaran aquest partit amb la mateixa urgència que les locals. El partit de la primera volta es va resoldre amb un 5-3 a favor de les madrilenyes.

El Mis Ibérica Mataró afronta l’últim derbi de la temporada

El calendari ha volgut que l’últim partit de la temporada fos un derbi del maresme, entre dos equips que han lluitat gairebé fins al final per pujar a OK Lliga, ja sense opcions tant el Mis Iberica Mataró com el Tordera es voldran endur el partit de la màxima rivalitat i oferir així una última alegria a la seva afició. Els mataronins tindran la baixa segura de Jordi Bartrés.

Horaris de la jornada
17.30h Medicare System CH Mataró – Rivas Las Lagunas
A la mitja part, partit d’exhibició Escola CH Mataró i sortejos
19.00h Pica pica i música a l’esplanada del Poliesportiu
20.00h Mis Ibérica Mataró – CP Tordera
A la mitja part, partit d’exhibició Escola CH Mataró