El Medicare System Mataró necessitava un bon resultat davant del cuer per tal de treure’s l’espina del mal partit jugat a la darrera jornada a Sant Hipòlit i tot i aconseguir la victòria va haver de patir més de l’esperat.
Pressionava de sortida el Mataró i les ocasions se succeïen, però la bola es resistia a entrar a la porteria del Santa Maria. Tanta insistència va trobar finalment premi a les mans d’Ona Castellví que marcava i posava el seu equip pel davant al marcador de manera més que merescuda, amb 1-0 s’arribava al descans. Bona Primera part de les mataronines que van dominar amb claredat les jugadores madrilenyes que amb prou feina van arribar a la porteria mataronina.
El guió no canviava en començar la segona part, però calia tancar el partit i en no fer-ho, a poc a poc els nervis van fer acte de presència i amb ells les imprecisions i les errades. En una d’aquestes errades el Santa Maria del Pilar va aconseguir empatar. 1-1.

Tocava tornar a començar i novament les noies d’en Feliu ho provaven. Les faltes d’equip anaven caient del dos costats i caldria estar fi a pilota aturada. La desena falta de “les Pilaristes” no la va poder aprofitar la Marta Soler davant d’una inspirada portera visitant. Per no ser menys, l’Ariadna aturava al seu torn la falta directa conseqüència de la desena falta mataronina. Seguia igual el partit i arribava la quinzena falta del Santa Maria i aquest cop si!!, la Xantal Piqué encertava a fer l’esperat 2-1.

Encara hi hauria temps perquè l’Ariadna es tornes a lluir aturant una nova falta directa. Sonava la botzina i les mataronines podien respirar tranquil·les, els tres punts es quedaven a casa.

A seguir treballant!! Cerdanyola ens espera.

Aprofitar aquestes línies per felicitar a tota la base femenina del C.H. MATARÓ. MiniFem, FemBenjamí i Fem-16 que de manera brillant han assolit la classificació per jugar les respectives lligues preferents.
 L’ENHORABONA NOIES!!!