Brillant victòria del Mis Ibérica Mataró a Palafrugell, la tercera consecutiva, amb actuació estel·lar de Marc Povedano (4 gols), que tornava a les pistes després de dues setmanes. Valverde, que tot just ha disputat dos partits de groc i negre, feia dos gols més, i ja en son 4 des de que va arribar a la capital del Maresme.

El partit es va posar de cara al cap de 2 minuts, quan Povedano feia el primer pel seu equip. Per la seva banda el Palafrugell es va començar a carregar de faltes, fins a 4 en els primers 10 minuts, i semblava fora del partit, fins que Oriol Pujol veia la blava i provocava una falta directe en contra. Gerard Pujol aprofitaria la pilota aturada per fer l’empat a 1. Cinc minuts després era el capità Florenza qui tornava a posar per davant als mataronins, però en tres minuts bojos, el Palafrugell feia dos gols, obra de Casanovas i Ruiz, que avançaven al Palafrugell per primer cop durant el partit. Llavors, apareixia l’enorme figura de Marc Povedano, que amb dos gols poc abans d’acabar el primer període deixava el marcador 3-4 favorable als visitants. Un cop d’efecte brutal, i una injecció de moral enrome pels maresmencs.

La segona part va començar molt més continguda, amb el Mis Ibérica intentant refredar el partit tot i acumular faltes, fins que al cap de deu minuts arribava la desena amb la corresponent directe que un cop més llençaria Gerard Pujol per tornar a empatar l’encontre. Ricardo Valverde tindria la seva oportunitat, també de directa, després de la desena falta dels gironins, però no podria aprofitar-la. 4-4 i 10 a 10 en faltes, amb molts minuts per jugar, feien preveure un partit mogudet i amb força gols. I així va ser, Marc Povedano, aconseguia perforar la porteria rival per quarta vegada i un minut després era Valverde qui feia el sisè i el primer en el seu compte particular. Amb el 4-6 semblava que el partit estava dat i beneit, però els locals no es van rendir, i van continuar pressionant al Mis Ibérica. Jonathan Duran retallava distancies, 5-6, quan faltaven 6 minuts per jugar, en un partit no apte per cardíacs. Al minut 23 arribava la quinzena falta del Palafrugell. Valverde tornaria a perdre la responsabilitat del llançament, però aquest cop sí que encertaria per posar el Mataró dos gols per davant i deixar el partit sentenciat. Valverde encara tindria l’oportunitat d’eixamplar el resultat amb un altre directe, però no aconseguiria marcar. Era igual, els tres punts viatjarien cap a Mataró, i l’equip sumaria una nova victòria per continuar somiant.

El pròxim partit del Mis Ibérica serà al Jaume Parera, a les 20.30h i contra un dels equips més en forma de la categoria, l’Alcobendas, destacat als primers llocs de la classificació juntament amb el Barça. Un partit per copsar el nivell d’un equip que creix jornada rere jornada.