Excel·lent partit del Mis Ibérica Mataró en el seu debut a casa. Els homes de Joan Carles Vadillo han donat un cop sobre la taula i han demostrat que són un equip a tenir molt en compte. I això que el partit va començar de la pitjor manera, ja que el Vilanova s’avançava al marcador per mitjà de David Ros al minut tres de partit. Poc després, Jordi Bartrés aconseguia l’empat després que la pilota rebotés al pal, però els verds no és rendien i Bargalló tornava a posar per davant als del Garraf amb una falta directa. Els grocs i negre no acabaven de trobar el ritme ni la manera de posar el partit del seu costat, mentre el C.P. Vilanova creixia segons avançava l’encontre. I fruit d’això, arribava l’1-3, un altre cop obra del veterà Bargalló, d’un fort tir diagonal que és colava a la porteria de Sergi Grané. Sense temps per més s’arribava a la mitra part. Tocava remuntada!

Show time a la segona part
De seguida es va veure clar que la segona part seria un altre historia quan Èric Florenza retallava distancies amb un gran xut exterior. Poc després, una gran jugada de Pablo Fernàndez suposava el gol d’Èric Serra que empatava el partit, i al minut 12 la bogeria, Marc Povedano confirmava el seu gran estat de forma i posava per davant per dos cops al Mis Ibérica Mataró. Amb el 5-3 el Vilanova es venia a baix. Jordi Bartrés transformava una falta directa i feia pujar el 6-3 a l’electrònic. Povedano feia el seu tercer gol de la nit, entre el desconcert dels de la Geltrú, i amb 7-3 encara hi hauria temps per què Sergi Grané es lluís aturant un penal. Jordi Bartrés amb un altra falta directa i Èric Florenza tancaven la golejada, per acabar el partit amb un contundent 9-3.

Com sempre, el Front Mataroní fa possible la remuntada
El Front Mataroní va demostrar un cop més que és un factor determinant quan els partits es posen complicats. Dissabte un cop més va portar l’equip fins a la remuntada animant en tot moment des de la graderia. La marea groga segueix en plena forma.