Sergi Grané ha estat una de les sorpreses agradables de la temporada. En l’any del seu debut amb el primer equip s’ha fet amb la porteria des de la primera jornada, i ha anat creixent partit rere partit. Ell segueix confiant en el treball i la constància que l’han portat fins aquí, per continuar millorant, i convertir-se en el millor porter possible.

Aquesta, ha estat la temporada del teu debut amb el primer equip. Va ser una sorpresa ser titular des de l’inici?

Va ser una sorpresa, m’ho van comunicar la mateixa setmana del partit i vaig intentar assimilar-ho el més ràpid possible, ja que no m’imaginava que aniria d’aquesta manera. Fins que no va acabar el partit no hem vaig treure de sobre els nervis.

Quina valoració fas del teu any en l’àmbit personal?

Molt positiva, des de l’estiu anava pensant en aprendre mentre veia els partits i si tenia algun minut aprofitar-lo al màxim, i tot es va capgirar. Vaig començar jugant des del primer moment i això m’ha fet fer un salt a l’hora d’entendre el joc. Cada partit es cometen moltes errades, he intentat anar rectificant errors, millorant amb els minuts. L’Objectiu ha estat ben clar des del principi, aprendre al màxim de cada partit i entrenament, amb l’ajuda dels companys i l’entrenador que m’han fet senit molt còmode amb l’ambient que s’ha respirat al vestuari. Realment estic molt content i il·lusionat per les oportunitats que m’han donat i amb la confiança que em va transmetre Joan Carles Vadillo des del primer dia. A més m’he sentit molt recolzat per tota la gent del club, els socis, els aficionats, i el front. Tothom m’ha donat un cop de mà per tirar endavant la defensa de la porteria.

grane3

Ara l’equip es juga ser setens a la lliga, guanyar a Palafrugell a casa i Alcobendas fora per acabar bé una temporada una mica irregular.

Aquesta ha estat una temporada molt complicada, la lliga ha estat molt igualada des del principi, tots els equips hem tingut moments bons i moments no tan bons, sobretot els de mitja taula. Els de la franja d’ascens han aconseguit en els últims partits ser més regulars. Personalment crec que nosaltres hem jugat molt bé a hoquei, hem fet gaudir als espectadors amb el que es veia a pista, i això que hem tingut moltes baixes i incorporacions respecte a l’any passat, i tot i així hem aixecat els partits quan més ho hem necesitat. Ara estem lluitant per quedar setens que és una bona posició, just per darrere dels que estan per pujar.

Els dos partits que ens queden, són molt complicats, són dos equips que marquen molts gols, i lluiten molt fort. El Palafrugell és molt dur de pelar tot i que ja ho vam aconseguir a la primera volta, esperem fer un bon partit i emportar-nos els tres punts. L’Alcobendas ha estat primer o segon al llarg de la temporada, ha baixat una mica el rendiment aquests últims partits, però és un equip que sap jugar molt bé a hoquei, aqui a casa a l’anada vam fer un gran partit, però es van acabar enduent la victòria allargant una gran una ratxa de partits guanyats.

I de cara a la temporada vinent?

No se com serà l’any que ve, si seguirà tot igual o no, però els meus objectius personals són els mateixos, millorar tot el que pugui, en els entrenaments i si torno a tenir la sort de jugar, aprofitar totes les oportunitats que se’m presentin, i seguir lluitant per defensar la porteria el millor possible, com m’han ensenyat. Vull donar sentit a tota la feina feta aquesta temporada.