El Mis Ibérica encara té opcions matemàtiques de pujar a OK Lliga, és molt complicat però no impossible. Tot passa per guanyar els dos partits que queden de lliga i esperar els resultats adequats. Repassem quines són les possibilitats.

El Mis Ibérica guanya els dos partits, L’Arenys en perd un, i l’Asturhockey suma només un punt
Aquesta és la constant en les dues opcions, els mataronins ho han de guanyar tot i l’Arenys ha de perdre un partit. Tot i aixó, encara hi ha dos equips que ocupen plaça d’ascens que no estan classificats. Un d’ells és l’Asturhockey que malauradament té guanyat l’average particular als groc i negre, per tant l’única opció és que tregui un punt dels sis que queden. Els asturians tenen un calendari força assequible amb l’Alpicat a casa i el Raspeig al País Valencià.

El Mis Ibérica guanya els dos partits, L’Arenys en perd un, i el Sant Cugat perd els dos
El Sant Cugat ocupa la segona plaça d’ascens, i està a 6 punts del Mis Ibérica. Si es donen els resultats adequats contra el Palafrugell i l’Alpicat a Lleida, els mataronins tindrien les seves opcions a un triple empat entre Arenys de Munt, Sant Cugat i Mataró. En cas de triple empat és comptabilitzat l’average dels encontres entre els tres equips, i aquí es quan comença el treball de calculadora. La cosa quedaria amb els dos equips del Maresme amb un +1, i el Sant Cugat descartat amb un -1. Així doncs s’hauria d’anar amb l’Average general, que ara es favorable als Arenyencs (15 gols per 11 dels mataronins), però que podria variar molt de cara a l’última jornada. En cas que l’Arenys de Munt perdés els dos partits, i per tant no hi hagés triple empat, l’Average particular entre Sant Cugat i Mataró està empatat, però l’Average general és clarament favorable als vallesans.

El Sant Cugat te 43 punts i ha de jugar contra el Palafrugell (c) i l’Alpicat (f)
L’Asturhockey te 41 punts i ha de jugar contra l’Alpicat (c) i el Raspeig(f)
L’Arenys de Munt te 40 punts i ha de jugar contra el Shum (c) i Palafrugell (f)
El Mis Iberica Mataró te 37 punts i ha de jugar a Sant Feliu (f) i Tordera (c)