Oficialitzada la marxa de Joan Carles Vadillo, el club anuncia el que serà el seu relleu a la banqueta del primer equip, Quim López actual entrenador del CP Manlleu, un dels equips millor situats per tornar a pujar a l’Ok Lliga aquesta temporada.
López va ser durant anys jugador de primer nivell a les files del Voltregà, Reus, Igualada o Vic. Com entrenador s’ha fet carrec del Shum Maçanet, el Blanes, el Lleida Llista, el Manlleu i el Vic entre d’altres, a més de dirigir el Centre de Tecnificació esportiu del Ripollès.

El 2010 ha estat fins ara el seu millor any com a entrenador, va disputar la màxima categoria continental, arribant a la final on va caure davant el Barça, a més de guanyar una Supercopa d’Espanya també contra els blaugranes i una copa del rei contra el Vilanova, en una de les temporades més exitoses de la història del CP Vic.

Quim López vindrà acompanyat de la seva mà dreta al CP Manlleu, Ramon Sanglas, que farà les tasques d’entrenador de porters i segon entrenador. El nou equip tècnic començarà a treballar en un nou projecte esportiu il·lusionant tan bon punt acabi aquesta temporada.