Per Raül Sala

El Medicare System afronta un final de temporada d’infart, on cada partit és una final amb la salvació en joc. Ara mateix l’equip suma 21 punts després de la victòria a Alcorcón d’aquest dissabte i se situa a dos punts del Rivas, equip que marca la permanència. Repassem com està la classificació, quants partits queden i quines són les opcions de les mataronines.

El Liceo està fent una bona actuació en la temporada del seu debut a OK Lliga, tot i així encara haurà de patir per assegurar la salvació, i és que les gallegues estan 5 punts per sobre de la permanència, a 6 del Mataró. Tot i això són les millors col·locades de la llista per salvar la categoria. Jugaran amb Las Rozas (F), Manlleu (C), Cerdanyola (F) i Mataró (C).

Punts: 27
Per disputar: 12
Average particular: Medicare System 1-1 Liceo. +0

L’Alcorcón està cinc punts per sobre del descens, a sis del Mataró, però té un calendari prou complicat i els últims resultats de les madrilenyes no hi han acompanyat gaire. L’average amb les maresmenques el tenen desfavorable, ja que van empatar a 1-1 a la primera volta i van perdre aquest dissabte per 0-1. Per salvar-se necessiten puntuar com sigui i no ho tindran fàcil amb el Vilanova (F), Sferic (F), Voltregà (C), Rivas (F).

Punts: 27
Per disputar: 12
Average particular: Medicare System 1-1 Alcorcón, Alcorcón 0-1 Medicare System. +1

El Cerdanyola és troba 9è a la classificació amb 25 punts, 4 per sobre del CH Mataró, però amb un partit més. El gol average afavoreix a les maresmenques, ja que es van imposar a fora per 0-4 i a casa per 1-0. El Cerdanyola es probablement l’equip amb pitjor calendari de tots els implicats en el descens, ja que haurà de jugar amb el Voltregà (C), Liceo (C), i Palau (F).

Punts: 25
Per disputar: 9
Average particular: Cerdanyola 0-4 Medicare System, Medicare System 1-0 Cerdanyola. +5

l’Sferic Terrassa és el proper rival del Mataró. Visiten el Jaume Parera aquest divendres al vespre i necessiten guanyar per tallar la sangnia de punts d’aquesta segona volta. Les vallesanes estan tres punts per sobre i de moment tenen l’average a favor (4-2 a la primera volta). L’ideal seria guanyar per dos o més gols de diferència. L’Sferic ha de jugar contra el Medicare System (F), L’Alcorcón (C), Vilanova (C), i Voltregà (F).

Punts: 24
Per disputar: 12
Average particular: Sferic Terrassa 4-2 Medicare System. -2

El Rivas és l’altre equip que encara ha de passar pel Jaume Parera. Les madrilenyes tenen 23 punts, estan dos per sobre del Medicare System, però tenen un partit més. A la primera volta les jugadores entrenades per Larrea van caure a Madrid per 5-3, així que com en el cas de l’Sferic una victòria per dos gols o més també faria guanyar l’average. A les “lobitas” els resten per jugar tres partits, i els rivals són el Manlleu (C), el Mataró (F), i l’Alcorcón (C).

Punts: 23
Per disputar: 9
Average particular: Rivas 5-3 Medicare System. -2

El Vilanova, com el Mataró, està fent una bona segona volta i té un calendari sensiblement més senzill que els seus rivals. A més, té pendent un partit ajornat contra Las Rozas. Tot i això el gol average particular és favorable a les mataronines, ja que les del Garraf van caure per 5-1 al pavelló de Cirera i van guanyar a casa per 4-2. Els seus rivals d’aquí a final de temporada són Las Rozas (C, partit ajornat), Alcorcón (C), Sant Cugat (F), Sferic (F), Bigues (C).

Punts: 22
Per disputar: 15
Average particular: Medicare System 5-1 Vilanova, Vilanova 4-2 Medicare System. +2

El Medicare System té la primera final aquest divendres contra l’Sferic. Les mataronines són penultimes amb 21 punts, però tenen l’avantatge de l’average a favor amb el Vilanova i el Cerdanyola, a més tenen un partit menys que El Rivas i les cerdanyolenques, i reben a casa a dos rivals directes (Sferic i Rivas). Al Mataró l’esperen per acabar la temporada l’Sferic (C), el Voltregà (F), el Rivas (C), i el Liceo (F).

Punts: 21
Per disputar: 12

Classificació:

07- C.P. ALCORCON 27
08- H.C. LICEO 27
09- CERDANYOLA CLUB HOCKEY 25
10- COVESA SFERIC TERRASSA 24
11- CP RIVAS LAS LAGUNAS 23
12- C.P. VILANOVA 22
13- MEDICARE SYSTEM MATARÓ 21
14- P.H.C. SANT CUGAT 7