Les jugadores entrenades per l’Albert Larrea han començat a preparar aquesta tercera temporada a OK Lliga del femení del Club Hoquei Mataró a les instal·lacions del Poliesportiu Jaume Parera, tot i que ben aviat l’equip marxarà d’stage de pretemporada a St. Martí de Centelles. El Medicare System té programats diferents partits amistosos, amb rivals encara per confirmar, a més d’un partit d’exhibició per la Festa Major de Cirera.

Segons Larrea les jugadores han tornat en perfectes condicions de les vacances, el nou entrenador del Medicare System comentava que “Van començar a treballar individualment l’1 d’agost i es nota que han fet la feina”. En l’àmbit motivacional les jugadores han tornat contentes, “són un grup molt unit i s’ajuden constantment”.

Les noves incorporacions procedents de la pedrera han tingut el primer contacte amb el que ha de ser el seu dia a dia a partir d’ara, tot i que en alguns aspectes es nota que encara hi ha molt per aprendre, el seu entrenador opina que “tenen molta qualitat, així que segur que s’adaptaran bé”.

En aquestes primeres sessions el to físic és el que més s’està treballant i en aquest sentit te molta importància l’exentrenador, ara preparador físic de l’equip, Oriol Feliu, que continua vinculat al primer equip en aquesta nova tasca. Larrea per la seva banda intenta des del primer dia afegir conceptes bàsics de joc dins la preparació física, ja que “Això sempre ajuda a fer que les jugadores ho portin millor”.

fem-pre2

Primera diada fem del CH Mataró

El diumenge 4 de setembre tindrà lloc la primera diada dels equips femenins del club. Durant aquesta jornada es duran a terme activitats i entrenaments oberts dels diferents equips femenins, conjuntament amb el primer equip femení i es finalitzarà la festa amb una botifarrada.
També es faran unes samarretes especials per aquella diada, que es faran servir també per a la grada groga dels partits d’Ok Lliga femenina. Per rematar el dia s’instal·larà un photocall commemoratiu de la diada i un sorteig sorpresa.

Tots els beneficis de les activitats seran destinades a finançar l’esport d’elit femení del club i poder sufragar així els viatges, els arbitratges i les diferents despeses que comporta l’Ok Lliga.

fem_pre1