Cap al minut dotze de la segona part Marc Povedano engaltava un tir des del mig del camp que suposava el 4-3. 23 segons després rebia una passada de Pablo Fernández dins l’àrea per rematar el partit, i afegir un gol més a la seva casella. Aquesta temporada ja en van 5, dos d’ells de penal, que l’estan convertint en l’especialista de l’equip a l’hora d’executar les penes màximes. Pove doncs, és un jugador determinant per explicar l’excepcional inici de temporada dels homes de Joan Carles Vadillo.

El Mis Ibérica Mataró el va fitxar la temporada passada per reforçar l’equip davant el repte de jugar l’OK Lliga. Provinent del Sant Feliu, ha passat per equips com l’Igualada, o el Lleida, amb experiència a la màxima categoria i fins i tot a Copa d’Europa on va arribar a disputar uns quarts de final amb els de l’Anoia. La temporada passada els seus números van ser força bons, ja que amb 18 gols va ser el segon màxim golejador de l’equip. Aquesta temporada ja en du 5, i ara mateix és el màxim golejador de la categoria empatat amb Gerard Cusachs de l’Arenys de Munt. Si segueix aquesta progressió podria acabar la temporada amb números estratosfèrics.

Però més enllà de les xifres Marc Povedano ofereix a l’equip un munt de solucions tàctiques, aporta la seva experiència i veterania, la seva tècnica i força, el seu treball, compromís i caràcter, qualitats amb les quals ha aconseguit guanyar-se el cor dels aficionats del Club Hoquei Mataró i molt en particular del Front Mataroní.