El Club Hoquei Mataró ha fet oficial les incorporacions de Pablo Fernandez, Guillem Molist i David Montero

Després de les sortides dels germans Povedano, Guimerà, Serra i Figa, el Mis Ibérica Mataró ha començat a confeccionar el que serà la plantilla per aquesta nova temporada. Ahir al vespre va fer la presentació de tres dels nous fixatges de la plantilla, Pablo Fernandez, Guillem Molist i David Montero.

Pablo Fernandez torna al Club Hoquei Mataró del que va marxar tot just fa un any. El gallec ha jugat aquesta última temporada al Maçanet i torna amb il·lusió a un equip que coneix a la perfecció i a una ciutat que s’estima. Pablo aportarà caràcter, força i velocitat al joc.

Guillem Molist i David Montero vénen de jugar al Tona, equip que milita a Nacional Catalana i amb el que aquest any han aconseguit la Copa de la Generalitat a l’imposar-se al Noia a la final disputada a Sant Sadurní. Els dos jugadors van ser decisius a la final, en la que Molist va fer dos gols i Montero un.

El Club segueix treballant i no dóna per tancada la plantilla, per fer-la el més competitiva possible de cara a la temporada 2017/18.