Pablo Fernádez afronta la seva primera temporada al Mis Ibérica Mataró, i una nova vida lluny de casa. El jugador gallec, una de les revelacions a principi de temporada, es mostra confiat que amb treball, constància i actitut es poden assolir gran fites. Dissabte contra el Palafrugell, tindrà una nova oportunitat de demostrar el seu joc elèctric.

Pràcticament ha passat la primera volta, com portes l’adaptació a la teva nova vida aquí a Catalunya i al canvi de club?

La veritat és que ha passat bastant ràpid, molt més del que m’esperava, tot i que encara es fa difícil en algunes situacions, la veritat és que gràcies als amics que tinc a Barcelona i els que he anat coneixent i el suport del club es fa molt més fàcil. Estic molt content a Catalunya i al club. És un luxe poder estar a Mataró. Els directius, els jugadors i els coordinadors m’ajuden molt i l’afició és una passada

En pocs mesos t’has convertit en un dels jugadors més estimats per l’afició en general i el front en particular. T’ha sorprès l’ambient a les graderies?

És increïble l’ambient que es viu al Jaume Parera i hem va encantar com es va viure el derbi, va ser genial. M’agradaria que el pavelló s’omplis sempre tant perquè és una motivació extra pels jugadors.

pablo6

L’inici de l’equip ha estat irregular, però aquestes dues victòries seguides han tornat la il·lusió per l’ascens. Com ho veieu al vestuari?

Per desgràcia ha estat més que irregular, diria que negatiu, perquè vam tenir la mala sort de la sortida de Parera al començar la temporada, la lesió de Jordi Bartrés, i els últims dies la sanció de Pove. Un cúmul de circumstàncies que es van ajuntar amb tres partits dolents, i ens va costar aixecar el vol. Ja contra el Sant Feliu va haver-hi un canvi de mentalitat, si per joc no ens surten les coses, ens han de sortir per ganes. A poc a poc estem aixecant l’equip i amb l’ajuda d’en Ricardo anirem a més.

Tenim un molt bon equip i no perdem la il·lusió de l’ascens, però no ens hem de precipitar, sobretot perquè venim de perdre 5 partits, que és una barbaritat. Portem dues victòries consecutives, però no podem parar aquí, hem de continuar millorant, perquè encara ens falta molt per arribar al nivell real que podem donar. Els objectius es veuran més endavant, perquè fins fa poc estàvem a baix de tot, i ara a mitja taula ens hem apropat un altre cop als de dalt. Amb treball i amb l’ajuda de l’afició, ho podem aconseguir.

vadillo

El proper rival és el Palafrugell, com afronteu el partit?

Pel que es veu, són un molt bon equip, sobretot a casa. Tenen una pista molt complicada. Aquesta setmana hem estat preparant l’aspecte tàctic per la gent que ha vingut nova. A mi m’ha anat bé per recordar alguns aspectes. Anem preparats per afrontar el partit com si fos una final, com va passar a Mieres o l’altre dia al derbi. Si volem tenir possibilitats, hem de deixar-nos la vida a cada partit.

pablo5