Aquesta temporada fins a quatre jugadors del Primera Catalana han passat a formar part de la plantilla del Mis Ibérica Mataró. Un d’ells, l’Oriol Pujol ja havia debutat l’any passat a l’OK Lliga, però aquesta temporada ha guanyat presencia als partits, entrant a les rotacions de forma habitual, en un nou rol que demostra la confiança del seu entrenador.

Aquest any ja has participat amb minuts de qualitat en els tres partits disputats ¿Com veus el teu nou rol a l’equip?

Doncs si, aquest any he participat en els tres partits que portem de temporada i la veritat és que estic molt content, agraeixo la confiança de l’entrenador, i cada partit que jugo em noto amb més confiança i crec que de seguir així podré ajudar l’equip quan ho necessiti.

Com està el vestuari després de la derrota a Sant Cugat i com afronteu la baixa de Jordi Bartres?

Doncs la veritat és que la derrota va ser un pal, no ens esperàvem fer aquest mal paper, però sabem que en aquesta categoria això pot passar i hem de seguir treballant fort com estem fent, perquè no torni a passar. A més, com bé dius, a la derrota si va sumar la lesió del Jordi, una peça molt important dins l’equip, ja que aporta molta experiència i molta qualitat a pista. Però bé, hem de superar la seva baixa i que no ens afecti en els partits en què no hi sigui.

Com veus el proper encontre amb el CP Rivas

El Rivas és un rival molt complicat, podríem dir que és la revelació de la lliga, ja que ningú s’esperava el rendiment i la competitivitat que estan mostrant en aquest inici. Tenen dos jugadors molt experimentats que combinen molt bé amb la resta de jugadors bastant joves del planter que tenen. Serà complicat, però crec que guanyarem i més a casa, amb l’ajuda de l’afició, que ens fa molt més forts.

pujol