Pocs dies abans del debut del C.H. Mataró a l’OK Lliga femenina enfront l’Igualada (Dissabte, Jaume Parera a les 18.15 h), parlem amb el seu entrenador, l’Oriol Feliu, que afronta aquesta nova temporada amb ambició, però tocant de peus a terra.

L’any passat el CHM va debutar a l’OK Lliga femenina, com valores el primer any a la màxima categoria estatal?

La valoració final és molt i molt bona. Evidentment la posició final a la taula classificatòria ho evidencia, però el que realment fa que hagi estat una temporada excepcional ha estat el treball i la constància d’aquestes noies. Veure com cada dia, fes fred o calor, treballessin al màxim ha estat molt gratificant, i junt amb la solidesa que vàrem adquirir com equip l’any anterior, han fet que hi hagués una adaptació molt rápida i positiva a aquesta nova lliga tant i tant competitiva com és la OK lliga femenina.

Ja fa unes quantes setmanes que esteu de pretemporada, com veus l’equip?

L’equip està novament molt il·lusionat i amb ganes de començar la lliga per seguir creixent. En general s’estan acabant de polir i ultimant els últims detalls per afrontar, amb condicions l’inici de la lliga. Estem treballant ja amb molt de ritme i la càrrega física està disminuint. En general s’està fent una molt bona pretemporada.

Que pot aportar l’Anna Fontdeglòria al grup?

La gràcia de l’Anna és que en pot aportar moltes de coses a l’equip, però en especial un plus de veterania que en aquest cas encara ens manca. A nivell defensiu és una jugadora molt contundent que ens ajudarà molt a mantenir el bloc defensiu i a superar les diferents situacions complicades que es presentaran als partits. Presenta unes condicions físiques molt bones pel nostre tipus de joc i anímicament és una jugadora que sempre ajuda a les seves companyes i a l’equip en general. Tot just s’està adaptant al joc de l’equip, però les sensacions són molt i molt bones.

Que esperes d’aquesta segona temporada de l’equip a l’OK Lliga? Quins objectius us marqueu?

Com sempre els objectius que es marca tot equip han de ser prou ambiciosos per a seguir treballant cada dia i a la vegada prou realistes per evitar falses frustracions. Està clar que el mínim que esperem en aquesta segona temporada és, almenys, assolir el mateix que vàrem assolir l’any passat i a partir d’aquí el que pretenem és seguir treballant aquest equip i fer madurar totes les seves facetes per tal d’estar preparats per a qualsevol repte. Aquest és, sense dubte, un equip de futur tot i tenir un present brillant. Hem de seguir treballant tant o més fort com fins ara per veure en un futur on pot estar realment aquest equip amb tanta i tanta projecció.