L’entrenador del Medicare System i l’equip sub17 guanyador de la Copa d’Europa, ha concedit una entrevista al setmanari Tot Mataró, per explicar l’experiencia del torneig internacional i l’actualitat del primer equip femení del Club Hoquei Mataró.

Feliu explica que “vam viatjar a Mieres amb l’objectiu de fer un stage de pretemporada del primer equip” pero també amb la intenció de lluitar per la victòria com així va ser. Sobre la lliga, comenta que “estem ben col·locats a la classificació, no estem despenjats avall i crec que ara, després de festes, l’equip anirà cap a dalt”.

Qüestionat sobre la joventut del grup explica que “aquests anys hem anat assolint objectius i cremant etapes i segur que arribaran molts èxits més” Sobre la relació amb el vestuari assegura que “és un grup molt maco de jugadores i de molta qualitat i és impossible no portar-se bé amb elles”.

La importància de l’Hoquei Femení
El Torneig de Mieres era la segona edició de la Copa d’Europa U17 femenina. En aquest sentit la CERH ha volgut donar molta importància a aquest torneig oficial, ja que considera necessari per aquest esport el creixement de les competicions femenines arreu d’Europa. Per l’Oriol Feliu és un pas important dins l’hoquei femení “Aquesta competició vindria a ser un punt de trobada de l’hoquei patins femení per veure noves jugadores” tot i que reconeix que “Ara mateix crec que a Catalunya tenim els millors equips d’Europa”.

Pots llegir l’entrevista integra, al Tot Mataró