Ona Castellví i Carla Fontdeglòria s’han proclamat campiones d’Espanya amb la selecció Catalana sub18 en el torneig disputat a Alcanyís (Terol). Les jugadores mataronines s’han vist afectades per les condicions de la pista aragonesa, pero tot i així han completat un gran campionat. Segons el tècnic Josep Maria Barberà: “el terratzo ens relliscava però tots els equips ens hi hem hagut d’adaptar.”

La selecció es va creuar amb equips com Castella i Lleó o Euskadi, i les potents Madrid i Galicia. Aquestes últimes van posar contra les cordes les catalanes que van haver de suar per treure el partit endavant. Les gallegues es van posar per davant al marcador a la primera part 1-2. El gol de l’empat arribaria a la segona meitat amb un llançament d’Ona Castellví desviat per Laura Barcons.

El partit contra Astúries ha estat una autèntica final. Tot i la igualtat a la pista, amb tots dos equips exhibint un gran joc les catalanes s’han acabat imposant per 2-4 i d’aquesta manera s’han pogut proclamar campiones. Ona Castellví, com a capitana de l’equip, ha estat l’encarregada d’aixecar la copa.

image1

Josep Maria Barberà i Jordi Camps han fet una valoració molt positiva de totes les jugadores: “han demostrat que saben ser i estar, dins i fora de la pista. Són jugadores amb talent i si segueixen així arribaran lluny”.

Per la seva banda, el Cap d’Expedició de la Selecció Catalana, Toni Guiu ha agraït el tracte i la bona acollida del club organitzador, “Patín Alcañiz”, el fair play de tots els equips, i també ha felicitat a les jugadores catalanes pel títol assolit: “ens ho mereixíem”.
També ha felicitat a les jugadores catalanes la presidenta del CCHP, María Moltó que s’ha desplaçat avui a Alcanyís per donar suport a la selecció catalana sub18.

L’equip català ha comptat amb l’assistència mèdica de Maria Majó i equipament a càrrec de Simó Serra.

L’Equip campió
GEMMA SOLÉ ADELL – CP MANLLEU
LAURA BARCONS ARISA – CP MANLLEU
MARIA PUJADAS PAGÈS – CP MANLLEU
ONA CASTELLVÍ PAYÉS- CH MATARÓ
CARLA FONTDEGLÒRIA COLL – CH MATARÓ

LAURA VICENTE NUÑO – HC PALAU PLEGAMANS
NOELIE PAREDES FARBOS – SFERIC
AINA ARXÉ SANTANACH – CP VOLTREGÀ
JOANA COMAS VILA – CP VOLTREGÀ
ANNA FERRER SANTACANA – CH VILA-SANA

IMG_2115