L’Ona Castellví va ser una de les jugadores cabdals la temporada passada en el gran debut de l’equip a l’OK Lliga. Aquest any, ella i les seves companyes estan vivint un inici de temporada complicat, amb un calendari duríssim. Treball, concentració i sacrifici és la recepta d’aquesta jove jugadora per afrontar els pròxims partits, el primer d’ells contra Las Rozas de Madrid, aquest mateix dissabte.

Com està vivint el vestidor aquest difícil inici de temporada?
Realment nosaltres sabem quina feina s’ha de fer, seguir treballant de valent i seguim fortes, sabem que aquest any serà molt més dur i s’haurà de treballar molt més perquè ja no som l’efecte sorpresa de l’any passat, els equips saben com juguem i ara hem de fer coses diferents. Només s’ha de treballar partit a partit i intentar treure punts per agafar l’empenta.

En l’àmbit individual, com t’estàs trobant en aquesta segona temporada a l’OK Lliga?
Jo crec que aquest any sabem més coses no hem de pecar de ‘novates’ i intentem crear més possibilitats, els entrenaments són més específics i això fa millorar molt la tècnica individual de cada una de nosaltres. Sempre t’has d’esforçar per millorar-te a tu mateix i no perdre mai la il·lusió, penso que aquest és el meu objectiu seguir millorant i aprenent, tocar de peus a terra i gaudir del que estem fent.

Ara ve Las Rozas, quin partit espereu?
Las Rozas és la gran incògnita d’aquesta temporada, han pujat aquest any i van molt fortes, no sabem com juguen simplement ens guiem per alguns vídeos que hem vist, serà un partit molt dur i el treball és el més important picar pedra, fer el que sabem fer bé i anar a totes, ja que necessitem els 3 punts!

ona