Aquest cap de setmana el Mis Ibérica Mataró tornava a jugar fora de casa, en aquest cas a Manlleu, i com ja va passar a Sant Cugat l’equip tornava a perdre tot i tenir opcions de puntuar fins als últims instants de partit. No és casualitat que als homes de Joan Carles Vadillo els estigui costant treure els partits lluny del Jaume Parera, és una tònica de la Primera estatal d’Hoquei patins.

Disputada la cinquena jornada, dels 14 equips que composen la lliga només 7 han pogut tornar a casa amb els tres punts, un 50% dels equips encara no saben que és guanyar fora. Dels 35 partits disputats fins ara, només s’han produït 9 victòries visitants, és a dir, un 25%, Si comptem també els empats (5), surten 32 punts dels 105 possibles. Aquestes dades deixant clar, que puntuar fora de casa està caríssim.

Per equips, només l’Alcobendas i el Barça, proper rival del Mis Ibérica Mataró, han guanyat tots els partits lluny de la seva pista. El Vilanova, és l’únic equip que ha puntuat més fora que a casa, amb només una victòria i a més contra el Santa Maria del Pilar, cuer de la categoria amb 0 punts. Vilanova i Santa Maria continuen sense saber que és guanyar a casa.

Així doncs, queda clar que el CH Mataró tindrà difícil puntuar quan jugui lluny de la seva afició, i és per això que es fa importantíssim que no s’escapi ni un sol punt del Jaume Parera. Dissabte que ve, contra el Barça, l’equip té un partit complicat i la necessitat de guanyar per no perdre pistonada. T’Esperem!

Equips que han guanyat: Manlleu, Mataró, Barça (2), Alcobendas (2), Arenys de Munt, Vilanova i Sant Feliu

Victòries: 9/35

Punts fora: 32/105

Equips que no han guanyat a casa: Vilanova i Santa Maria del Pilar

Equips que han guanyat tots els partits fora: Barça i Alcobendas