La temporada del Mis Ibérica Mataró és a punt d’acabar, un any irregular per culpa de diversos factors, com són les baixes (Mangas, Casas, Parera, Esteve), que han significat començar un projecte pràcticament nou, la lesió de Bartrés que ha impedit que el retorn amb el club de la seva vida fos del tot reeixit, les sancions a Pove o el mateix Bartrés en moments importants de la temporada i la incorporació d’un jugador com Valverde al gener, que ha necessitat de temps per adaptar-se als companys i al joc dels mataronins. Tota una succeció d’esdeveniments que han fet dificil la continuïtat dels resultats necessaris per ser competitiu en una Primera estatal més exigent que mai. Però això continua, queden dos partits on es juga el prestigi i la possibilitat d’assolir la setena plaça com a objectiu final.

Aquest setè lloc no dóna accés a l’ascens, però sí que situa l’equip entrenat per Joan Carles Vadillo just per sota dels equips que s’estan jugant les garrofes. A més, com a premi de consolació, permetria posar-se per davant de Tordera i Arenys de Munt en la calssificació, deixant als groc i negre per sobre dels seus rivals comarcals.

Queden dos partits, i són l’oportunitat per acabar amb un bon gust de boca la temporada, i donar una alegria als socis i aficionats del club per afrontar de la millor manera possible la temporada vinent.