Tot i fer un bon partit a la pista de les actuals campiones d’Europa, el Medicare System va caure a Sant Hipòlit i torna a ocupar places de descens a falta de dues jornades per finalitzar la lliga. Les jugadores entrenades per Albert Larrea hauran de guanyar el pròxim partit a casa contra el Rivas madrileny i esperar la derrota de l’Alcorcón, l’Sferic, o el Cerdanyola, per afrontar l´últim encontre contra el Liceo sense dependre de cap altre resultat.

El partit va estar molt igualat des del principi, amb oportunitats per les dues bandes, fins que un gol de Lee de penal al cap de 7 minuts va desnivellar el resultat. Lluny d’arronsar-se les maresmenques van plantar cara i van disposar de diverses ocasions, però no van estar encertades de cara a porta. El resultat era negatiu, i immerescut, però alhora prou obert per ser optimistes.

A la segona part les coses es van complicar quan el Voltregà aconseguia el seu segon gol. El Medicare System ho va seguir intentat i com a premi a tanta insistència Anna Fontdeglòria feia el 2-1. A partir d’aquí i fins al final el Mataró i el Voltregà es llençarien a l’atac i és repartirien les ocasions, algunes claríssimes com l’última de Xantal Piqué, a passada de Carla Fontdeglòria, que Natasha Lee aconseguia refusar a temps. Però res canviaria i els tres punts es quedaven a Osona.

El Medicare System haurà de sortir per totes, davant d’una afició que hauria d’omplir el Jaume Parera si vol seguir gaudint del millor hoquei femení del món a la capital del Maresme. És per això que tant el club com el Front Mataroní estan preparant diferents sorpreses per l’última jornada d’hoquei de màxim nivell aquesta temporada, ja que el partit del femení coincideix amb el derbi del Mis Ibérica davant el Tordera. Els mataronins ja no es juguen res en aquest partit, però un derbi és un derbi, i ben segur que els jugadors de Quim López voldran marxar de vacances oferint una última victòria al públic del Jaume Parera.