Marc Roca tornarà aquest cap de setmana a Mataró per disputar el derbi del Maresme amb el seu equip de tota la vida, L’Arenys de Munt. Segur que serà un partit molt especial per ell, després de la seva experiència al club amb el qual va guanyar la CERS del 2009 entrenat pel gran Ivan Sanz.

L’Arenyenc va fitxar pel Mataró la temporada 2007-08, procedent del Voltregà, quan l’equip militava a l’OK Lliga, en la seva segona etapa com a jugador blanc i blau. La temporada 2008-09 va veure com l’equip baixava de categoria, i a l’hora es proclamava campió del primer títol continental del club en una final a 4 espectacular a Lloret, en la que el ja famós gol d’or de Formatje posava el títol a les vitrines del CH Mataró. La final de la CERS seria el seu últim partit, però abans de marxar El 8 del Mataró, va voler enviar un missatge d’agraïment a l’afició. “Han demostrat tota la temporada que són una gran afició. En tot moment ha semblat que juguéssim a Mataró”. La temporada següent acabaria jugant a Maçanet.

Amb els 3 equips del Maresme
Marc Roca ha passat per un munt d’equips de primera i OK Lliga, i és dona la curiositat que ha jugat als tres equips Maresmencs per excel·lencia. Arenys de Munt, Tordera i CH Mataró.