El Mis Ibérica Mataró jugarà el cap de setmana vinent fora de Catalunya per primer cop aquesta temporada. Serà a Madrid, amb un dels cuers de la categoria, el Santa María del Pilar, amb només un punt aconseguit contra un rival regional com és el Rivas. Es un bon moment perquè els homes entrenats per Joan Carles Vadillo guanyin el seu segon partit fora de casa i aconsegueixin tres punts importants de cara a recuperar la confiança de l’equip. L’Inici de temporada ha estat de tot menys fàcil, amb visites duríssimes a Manlleu o Sant Cugat i rebent a casa al líder de la categoria, el FC Barcelona Lassa. L’Ensopegada contra el Girona, tant contundent com inesperada, ha de servir per corregir els errors que apuntava l’entrenador groc i negre després de l’últim partit a casa; precipitació i errors evitables en moments puntuals dels partits.

El calendari que ve, fins a la visita de l’Arenys de Munt (el 9 de gener, data marcada al calendari per la rivalitat comarcal entre els dos clubs) és propici per remuntar el vol a la classificació i posar als de la capital del Maresme on pertoca. Els propers rivals, a banda dels madrilenys, són el Sant Feliu a casa, un equip que ha començat de manera irregular i la visita a Astúries, on espera el Mieres que actualment és l’altre cuer de la categoria. Tres partits que si s’aconsegueixen saldar amb victòria donarien una bona empenta als mataronins.

L’equip, tot i les ensopegades ha demostrat ser capaç de crear moltes ocasions de perill, com es va veure davant el Barça o el Girona, i han sorprés positivament jugadors com Grané o Pablo Fernández. Povedano, un dels màxims golejadors de la categoria ha continuat mostrant galons, i s’espera que joves jugadors com Pujol, Castellví o Vadó, aportin minuts de qualitat segons avanci la competició, a l’espera de recuperar a Jordi Bartrés de la greu lesió patida a la tercera jornada de lliga. Amb el 33, el Mis Ibérica Mataró va sumar 6 punts en els dos partits que va poder disputar, fet que dóna rellevància a la baixa d’un jugador que ha de ser cabdal.