El Mis Ibérica Mataró juga aquest cap de setmana l’últim partit d’aquesta temporada amb la setena plaça en joc. Per assolir-la peró, necessitarà que el Manlleu s’imposi a la pista del Tordera i òbviament guanyar a Alcobendas. Es dóna la casualitat que tant Manlleu com l’equip Madrileny es juguen molt, tant com pujar a l’OK Lliga la temporada vinent.

L’Encontre es presenta igualat, com va demostrar el resultat de la primera volta, on es van poder veure alguns dels millors moments d’hoquei patins al Jaume Parera tot i la derrota dels locals per 2-3. L’Alcobendas va sortir de Mataró en aquella ocasió com a líder de la categoria, però un últim tram de lliga nefast ha fet que hagin baixat fins a la sisena plaça i ara els cal un autèntic miracle per poder pujar.

Important baixa pel Mis Ibérica Mataró
Èric Florenza, capità del Mis Ibérica Mataró, serà baixa per aquest partit per una lesió de menisc que l’obliga a dir adéu a la temporada.

Últim partit de Joan Carles Vadillo
Aquest serà l’últim partit de Joan Carles Vadillo com a entrenador del Mis Ibérica Mataró després de 10 anys lligat a l’entitat maresmenca. Una victòria suposaria una bona manera de posar punt final a una trajectòria plena d’èxits.