A la pretemporada l’Entrenador del Mis Ibérica Mataró, Joan Carles Vadillo, opinava sobre la nova incorporació de Pablo Fernández, que tenia “molt potencial” però que necessitaria “un temps d’adaptació” a l’hoquei que practiquen els mataronins. El gallec està donant la raó al mister, i comença a donar mostres d’aquest gran potencial, que segurament millorarà segons avanci la competició i acumuli hores d’entrenaments.

De moment el balanç és prou bo, tenint en compte que es va perdre el primer partit contra el Tordera per malaltia, en Pablo ja suma 2 assistències i 2 gols, a més d’infinites recuperacions de pilota, una de les grans virtuts d’aquest jugador. Fernández destaca a més en les transicions ràpides, quan l’equip te espai i pot patinar, que és quan explota un altre dels seus punts forts, la potencia. L’Últim partit a casa va ser una mostra de les seves capacitats atlètiques i la seva intel·ligència per anticipar-se a la jugada i provocar contres que tan bé saben aprofitar els groc i negre.

Encara li queda molt recorregut per anar millorarnt detalls, com poden ser la precipitació en alguns moments puntuals, i la pèrdua de pilotes en situacions no forçades, però són petits pecats de joventut que segur anirà polint fins a convertir-se en un dels jugadors importants d’aquesta plantilla.