Eric Florenza, Jordi Bartrés i Oriol Lladó són tres dels jugadors de la plantilla del Mis Ibérica Mataró sorgits de la pedrera. Aquest dissabte hi ha derbi del Maresme, un partit especial per a tots aquells jugadors que han viscut la rivalitat des de ben petits.

Lladó explica que “per nosaltres, els jugadors que portem tota la vida al Mataró, quan juguem contra l’Arenys tenim una motivació especial, tenim una gran rivalitat, però sempre sana.” Sobre l’ambient que es respirarà al Jaume Parera, Bartres comenta que “és un partit especial, acostuma a haver-hi força públic i amb el Front Mataroní i els Supporters animant durant tot l’encontre es crea un ambient de derbi molt maco.” Per a Florenza “és un partit diferent, bonic de jugar, amb dues aficions entregades com poques n’hi ha. A tot això no deixen de ser 3 punts més, importantíssims ja que tots ens hi juguem alguna cosa.”

Sobre l’Arenys de Munt Oriol Lladó creu que “és un rival complicat amb una barreja de jugadors ja experimentats i de molt joves, ells estan a la tercera posició i volen certificar l’ascens i nosaltres volem assegurar la salvació com més aviat millor. En aquest segon tram de temporada hem demostrat que a casa som un rival complicat per a qualsevol equip.”

Bartres per la seva banda està convençut que “el partit serà molt igualat. Ells tenen la necessitat de sumar per seguir lluitant per l’ascens, i nosaltres també necessitem la victòria per seguir amb aquesta dinàmica de bons resultats de les últimes jornades.”

Florenza apunta que “hi haurà molta intensitat, serà complicat, l’Arenys és un equip ambiciós que pot fer coses grans aquesta temporada. És cert que vénen d’una derrota i que potser no estan en el millor moment però això els fa encara més perillosos. Nosaltres afrontem el partit en un bon moment de confiança i de resultats, tant debò continuï una jornada més i puguem celebrar una victòria amb l’afició que tant ens ajuda i que de ben segur serà clau aquest dissabte.”

Florenza, Bartrés i Lladó, viuran un nou capítol d’aquesta rivalitat esportiva de dos clubs històrics de l’hoquei patins, que lluitaran pels tres punts i per demostrar quin és el millor equip del Maresme.