Aquest cap de setmana visita el Jaume Parera el primer equip de fora de Catalunya dels 4 que participen a la primera estatal. El CP Rivas Las Lagunas es un club de la comunitat de Madrid fundat l’any 2001 i des de llavors ha anat creixent i competint a una zona històricament dominada pel C.P Alcobendas i el Santa Maria del Pilar. L’Entitat situada a Rivas-Vaciamadrid, una població de 80.000 habitants enganxada a la capital, acumula èxits els últims anys amb la pedrera i ha vist com pujava l’afició per un esport pràcticament desconegut a la zona fa 15 anys, fins al punt que ha aconseguit omplir el pavelló els dos partits disputats a casa aquesta temporada. A més compten amb un grup d’animació que s’anomena Marea Amarilla, encarregats de posar color a les graderies del Cerro del Telégrafo.

El CP Rivas acumula dues derrotes a la lliga. A la primera jornada van caure a Sant Cugat per un ajustat 3-2. El Barça B va aconseguir endur-se els tres punts de Madrid en el debut a casa dels blaus, per 3-5. Pero la tercera és la bona i els riberencs per fi aconseguirien la victòria per 3-2 contra un dels favorits de la competició, el CP Manlleu.

El Mis Ibérica Mataró necessita l’ajuda de l’afició
Els homes de Joan Carles Vadillo vénen d’una dura derrota a Sant Cugat, d’on a més de treure un resultat negatiu es van endur la mala notícia de la lesió d’un jugador essencial per l’equip, en Jordi Bartrés. El jugador que pateix un esquinç al peu dret serà molt probablement baixa pel partit de dissabte. El CP Rivas ha demostrat ser un equip molt dificil de batre i és per això que el Mis Ibérica Mataró necessita tota l’ajuda possible des de la grada del Jaume Parera. El club fa una crida per omplir les graderies i animar als jugadors des de l’inici fins al final com ja va passar a l’últim partit a casa contra el CP Vilanova.

Com sempre que es juga al Jaume Parera, l’encontre començarà a les 20.30 h i l’entrada serà gratuïta.