Com bé sabeu, el mes de desembre vam constituir, juntament amb altres cinc entitats de la ciutat, l’Associació de Clubs Junts per l’Esport de Mataró. Avui us escrivim per presentar-vos el web de l’associació, en que a través del mateix podreu veure quins objectius tenim i quines activitats esportives i saludables us proposem, així com la manera d’inscriure’s i participar-hi. El fet der registrar-vos i prendre part en el seguit d’accions i reptes que anirem proposant constantment, us permetrà obtenir premis de diferents valors, de més quantia a mesura que sigueu més actius, al temps que podreu col·laborar en la millora del nivell de salut de la nostra societat i col·laborar solidàriament en més d’un projecte que proposarem.

Per començar, FES LA VOLTA AL MÓN EN 80 DIES, suposa el primer repte que plantegem des de Junts per l’Esport i pretén col·laborar amb la Fundació Amics de Joan Petit en la lluita contra el càncer infantil.

Us animem doncs a que si feu activitat física del tipus que sigui: córrer, nedar, anar amb bicicleta, caminar, jugar a qualsevol esport, o qualsevol d’altre, US REGISTREU ARA MATEIX a l’enllaç
www.juntsperlesportdemataro.cat i comenceu a sumar PUNTS I CALORIES per obtenir els millors PREMIS, alhora que COL·LABOREU activament en la millora de la nostra societat.

wefitter-mataro