Jordi Bartrés és un dels jugadors més importants sorgits de la pedrera del CH Mataró, ara, en la seva tornada al club que el va veure créixer viu, juntament amb els seus companys, una situació difícil, però amb treball, i qualitat està convençut que trobaran les millors sensacions per tornar al camí del triomf en aquesta primera divisió. El Mis Ibérica Mataró jugarà un partit transcendental a Rivas (Madrid) aquest diumenge al migdia.

Com està el vestidor després d’aquesta mala ratxa de resultats?

Són moments complicats, però tot l’equip ( jugadors, tècnics, delegats..) estem units I convençuts que capgirarem la dinàmica que portem ara mateix. El que hem de fer és seguir amb la nostra filosofia de treball i de joc. No són moments per qüestionar-se altres coses. Quan s’entra en una dinámica negativa, la pilota no entra, sembla que no surti res… Però si seguim treballant tocarem la tecla correcte i la dinàmica canviarà. Tenim equip per fer-ho, i malgrat els entrebancs de tota la temporada hem demostrat que podem guanyar a qualsevol i fer gaudir a l’afició.

Necessitem recuperar la bona dinàmica de resultats i de joc per fer trempar l’afició. Quan sentim que l’afició ens recolza tenim una marxa més per donar. Hem d’aconseguir que el Jaume Parera sigui un fortí fins a final de temporada. I per aconseguir-ho, nosaltres hem de fer el primer pas.

bartres2

Amb quines sensacions afronteu aquest últim tram de la temporada?

L’afrontem amb moltes ganes de seguir treballant. No podem mirar a llarg termini. En la situació en la qual estem ara mateix només podem pensar amb el partit de Diumenge a Madrid. Com diu el tòpic, partit a partit. És molt important per a nosaltres. Tant per com pot afectar a la classificació com per recuperar les bones sensacions

Després de la lessió, com t’has trobat a la pista?

La lesió em va agafar en un moment molt inoportú, just a l’inici de lliga. Em va tenir gairebé 3 mesos fora de les pistes, i això ha fet que un cop recuperat de la lesió, també hagi de recuperar el millor to físic. Cada dia em trobo millor, però sóc conscient que haig de seguir treballant per mostrar la meva millor versió.

bartres3

Diumenge teniu un partit important contra el Rivas, com veus el partit?

Serà un partit molt complicat. El Rivas és un rival fort a casa, és la seva principal arma. També és una pista de parquet, que sempre fa que l’adaptació no sigui tan còmode.
També tenen una afició que està molt a sobre i omplen el pavello cada partit. Per ells també será un partit molt important. Estan 4 punts per sota i veuen que és un partit clau.

bartres4