Joan Carles Vadillo ha anunciat la seva marxa al final de temporada després de 10 anys al servei del Club Hoquei Mataró.
L’any 2006 arribava a la capital del Maresme després d’una carrera exitosa a l’hoquei professional, sobretot en la seva etapa al Reus Deportiu, on va aconseguir dues copes de la CERS, i la internacionalitat amb la selecció espanyola.

Vadillo va començar la seva carrera com a segon entrenador d’Ivan Sanz, amb el que va aconseguir la CERS de 2009. Després de la marxa de Sanz es va fer amb les regnes del primer equip, amb el que va aconseguir una Copa del Príncep i un ascens a OK Lliga. Durant tots aquests anys, la seva passió per la formació, i la seva confiança en la base del club han propiciat que any rere any jugadors de la pedrera fossin protagonistes a la primera plantilla. Aquest dissabte, en el penúltim partit de lliga contra el Palafrugell, socis i aficionats tindran l’oportunitat d’acomiadar com es mereix a un dels millors entrenadors de la història del Club. Gracies Vadillo.