El capità del primer equip va parlar després del partit sobre l’encontre i l’última ratxa de resultats. Per Florenza “Estem en un moment baix de moral, quan intentem remuntar o veiem que ho tenim allà, com el partit d’avui amb el dos a un, estàs generant perill, ocasions, sempre hi ha un detall, sempre hi ha alguna cosa que et torna a tombar a terra.”

Sobre el partit contra el Sant Cugat creu que “Al final amb un resultat que estava 2-1, nosaltres atacant, amb opcions, arriben i passa el que passa. Una falta que no és pita, i a sobre ens costa l’expulsió del nostre jugador. Però bé, ja estem acostumats que últimament no ens estan ajudant aquests detalls.”

Però l’equip no es vol rendir, i seguirà treballant per revertir la situació “L’única solució és seguir treballant, com estem fent durant la setmana i esperar que hi hagi el dia que això canvi, nosaltres insistim, anem, anem, i el dia que ens entri la piloteta o ens acompanyin els detalls, o ens trobem algú que ens ajudi una miqueta i tinguem aquell punt de sort ho canviarem, el problema és que no l’estem tenint i tampoc ens ajuda cap factor extern.”

Joan Carles Vadillo: “Paguem molt cars els detalls”
L’entrenador del Mis Ibérica Mataró, Joan Carles Vadillo, valorava el partit per les càmeres de m1tv
“Avui ens hem tornat a trobar amb el mateix, a punt de fer l’1 a 0, i arriva el 0-1. I a la segona part igual, hem tingut les nostres ocasions, no acabem de marcar i ho paguem caríssim cada Vegada. Competim bé el partit, no som superiors al rival, però tampoc inferiors. Paguem molt cars els detalls, sempre els tenim en contra, estem en aquesta espiral que amb poc ens fan mal i nosaltres amb molt no en fem de mal.”

Sobre l’estat de l’equip, apunta que els últims resultats estan influint en l’ànim de l’equip “Ens pesen les derrotes, i és cert que l’equip està tensat a pista, sabem que són masses derrotes seguides, volem revertir la situació i això fa que de vegades estiguem més tensos del normal. Però tot i això és un aspecte que nosaltres sabíem que passaria. Amb aquesta situació no esperàvem jugar molt fluid, no esperàvem avassallar al rival, però si esperàvem competir amb ells de tu a tu com així ha estat, però no hi ha hagut prou.”