Joan Carles Vadillo ha valorat molt negativament davant les càmeres de M1tv el partit del Mis Ibérica Mataró dissabte passat contra el Tordera “No ha estat un bon partit per part nostre. No hem entrat bé al partit, en canvi el Tordera l’ha interpretat perfectament. Hi ha hagut un moment a la primera part que els teníem, però com la setmana passada, hem fet dues errades que ens han costat dos gols i després ha estat molt complicat anant sempre per darrere.”

Segons Vadillo “La clau és la primera part, quan hem portat el partit on volíem en comptes de decantar-lo a favor nostre, ens hem trobat un altre cop amb dos gols en contra per dues errades. A la segona part no hem sabut com fer mal. Hem tingut alguna ocasió que no hem aprofitat i ells han jugat bé les seves cartes aprofitant els espais.” I creu que el problema de l’equip aquests darrers partits és que “No estem gens sòlids, estem amb dubtes amb la defensa, avui volíem fer una passa endavant i no hem solucionat els problemes que vam tenir la setmana passada. No ens hem sentit segurs, i ho hem pagat.”

Sobre la trajectòria de l’equip i el futur a la lliga entén que “És una passa endarrere, hem fet una bona remuntada amb tres victòries i aquests dos partits ens refreden bastant.”