Dissabte el Mis Ibérica Mataró aconseguia la seva primera victòria a la lliga, a una pista complicadísima com és la del Club Patí Tordera. Al final del partit l’entrenador, en Joan Carles Vadillo valorava per les càmaras de M1tv el joc del seu equip “Hem estat bé, però al final anàvem justos de benzina. És cert que el partit l’hem pogut gestionar bastant bé, però al final hem patit bastant”.

Sobre l’inici de temporada, Vadillo ha dit que “l’equip encara no està a punt, necessita més competició, necessita minuts i és molt d’hora, però bé, és molt positiu que en aquesta situació hàgem tret la victòria”. “Durant la pretemporada l’equip ha mostrat moments de molt bon joc, però també certa irregularitat en situacions de partit. És un equip nou i el que necessita és jugar, minuts i rodar-se”.

Sobre l’actuació de Jordi Bartrés, ha comentat que “és un jugador que no cal que el descobreixi ara, un jugador top d’ok lliga i tant de bo pugui ajudar-nos el màxim possible”.

Un altre dels jugadors destacats ha estat el jove porter de la pedrera, Sergí Grané “Ha fet un molt bon partit, Un nano que està jugant bé i s’ha guanyat l’oportunitat”. “Hi ha molts jugadors que tenen rols diferents de l’any passat i això ens crea més dificultat, hi ha moltes situacions noves i necessitem jugar més partit i rodar-nos una miqueta més”.

Joan Carles Vadillo considera que “aquest any a la primera nacional, la gent que estigui dalt perdrà bastants partits a diferència d’altres anys, hem dona aquesta sensació, i l’important es estar bé i competir sempre, si nosaltres competim bé tenim nivell per guanyar a qualsevol, però sent conscients de la dificultat de la categoria. La categoria és duríssima, hi ha molts rivals de molt nivell i caldrà ser bastant regular”.